Centre d'ajuda · El meu compte

Esborrar el meu compte

Què s'esborra, què no, i que no hi ha marxa enrere.

Aquest article descriu: /cuenta/configuracion

Pas a pas

  1. Entra al teu compte i obre «Configuració».
  2. Busca l'opció de donar de baixa el compte.
  3. Confirma-ho. A partir d'aquí no es pot desfer.

S'esborren els teus preferits, les teves comparacions, les teves alertes, les teves valoracions desades i les teves converses amb l'assistent.

No s'esborra el que ja forma part d'una gestió amb nosaltres —per exemple, els documents d'una operació—, perquè això tenim l'obligació de conservar-ho. Si tens dubtes sobre el teu cas, escriu-nos abans de donar-te de baixa.

També et pot servir

Actualitzat el 2026-09-22

T'ha servit?

← Tornar al centre d'ajuda